Profeţii despre România ale yoghinului Gupta Swami – partea I

În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian şi doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranţi care se află atât în ţara sa natală, cât şi în alte ţări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul şi totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător. Multe dintre predicţiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate. Gupta Swami a prezis şi, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acurateţe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârşitul acestui secol, şi de curând a făcut unele preziceri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu.

Printre prezicerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi prăbuşirea şi execuţia capitală a cuplului de despoţi Ceauşescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. La ora actuală se ştie că până şi Elena Ceauşescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de prezicerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea, soţia dictatorului Ceauşescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.

Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu. În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.

Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:
„Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”

Lasă un comentariu